Hlavní obsah

Trenér Rada zaplatí za nesportovní chování 30 000 korun

PRAHA

Teplický trenér Petr Rada dostal od disciplinární komise Českomoravského fotbalového svazu pokutu 30 000 korun za nesportovní chování. Impulzivní kouč se provinil 6. dubna v utkání 24. kola ligy se Sigmou Olomouc, když se během zápasu pustil v prostoru střídaček do ostré slovní výměny s jedním z diváků na tribuně. O výsledcích jednání disciplinárky informoval sekretář Jaroslav Landa.

Foto: archiv

Petr Rada

Článek

Komise zastavila před víkendovým 27. kolem nejvyšší soutěže činnost na jeden zápas mosteckému Petru Loosovi, který byl v předchozím duelu se Spartou vyloučen bez předchozího napomenutí za stažení soupeře mířícího na branku. Kvůli čtyřem žlutým kartám vynechají nejbližší zápas i Lukáš Killar z Kladna, dalšího celku akutně ohroženého sestupem, a také sparťan Daniel Kolář.

Ve druhé lize dostali dvouzápasové tresty Tomáš Dadák z HFK Olomouc a Lukáš Nechvátal z Příbrami, poloviční distanc mají Marek Nešpor z Krče za vyloučení a za čtyři žluté karty fulnečtí Miroslav Král a Radek Slončík, Pavel Džuban z Ústí nad Labem, Tomáš Haniak z Čáslavi, vítkovický Tomáš Mikulenka a Jiří Vít z Hradce Králové.

Reklama