Hlavní obsah

Abraham v Anglii neuspěl a po dalším excesu skončil i ve slávistické rezervě

PRAHA

Týden před startem ligového podzimu bude asi pražská Slavia podávat inzerát následujícího znění: „Problémový fotbalista na prodej. Značka: Bez záruky.“ Jde pochopitelně o Martina Abrahama, jehož excesy v sešívaném klubu pokračují a snaha najít mu nové angažmá je marná. „Řešíme to ve spolupráci s Abrahamovým agentem, ale zatím marně,“ přiznal pro Sport.cz generální ředitel Slavie Petr Doležal.

Článek

Po konfliktu s trenérem áčka Karlem Jarolímem byl Martin Abraham přeřazen do slávistického béčka, ale ani tam dlouho nevydržel. Pod koučem rezervy Miroslavem Janů absolvoval pouhé dva tréninky a přišel další exces.

„Nebudu to komentovat, je to hráč áčka,“ nechtěl situaci rozebírat kouč Miroslav Janů. „Opravdu už netrénuje ani s béčkem, protože ani v rezervě nebyla Abrahamova disciplína optimální,“ potvrdil pro Sport.cz slávistický šéf Petr Doležal, že došlo k dalšímu prohřešku hodně problémového fotbalisty, jenž přišel do Slavie po nevydařeném angažmá ve Spartě.

Ve Spartě se neuplatnil 

„Ve Spartě se neuplatnil, u nás dostal novou šanci a takhle s ní naložil. Ale to už je jeho věc,“ dodal Doležal, podle něhož teď Martin Abraham trénuje individuálně.

Slavia se mu snaží  ve spolupráci s jeho agentem sehnat angažmá, ale zatím marně. „Vrátil se z testů v Anglii, které ovšem dobře nedopadly, takže zůstává naším hráčem. Trénovat bude ovšem individuálně,“ potvrdil slávistický šéf, že o Abrahama zájem není ani ve Slavii, ani v zahraničí.

„Nebudu causu Abraham dál glosovat, při jeho incidentu s trenérem jsem nebyl. Stačí, že sám Karel Jarolím uznal, že se v jeho případě spletl,“ považuje Doležal nepovedené angažmá Abrahama, jež přišlo Slavii na deset miliónů, za uzavřenou kapitolu.

Reklama

Související témata: