Hlavní obsah

Výhru Mladé Boleslavi v Turecku pokazilo Kyselovo zranění

ANTALYA

Fotbalisté Mladé Boleslavi zvítězili na úvod soustředění v Turecku nad druholigovým ukrajinským týmem FK Dněstr 3:1, ale hned v úvodu utkání přišli o útočníka Jana Kyselu. Třiadvacetiletý hráč si pochroumal kotník a přípravný kemp pro něj skončil.

Článek

Kysela prožil neobvyklých deset minut. Nejprve v páté minutě inkasoval od soupeřova obránce kopnutí do horní čelisti a špička kopačky mu rozdrtila korunku na jednom z předních zubů. "Rozpadla se asi na šest kousků, některé vypadly z úst hned, zbylé jsem vzápětí vyplivl," uvedl na klubovém webu Kysela.

Po krátkém ošetření se mladoboleslavský útočník vrátil zpět na hřiště a za chvíli vstřelil první branku utkání. Po gólové střele však špatně došlápl a musel střídat. "Kotník rychle otekl, mám podezření na poškozené vazy," pravil klubový lékař Miroslav Sinkule.

FK Mladá Boleslav - FK Dněstr 3:1 (1:0)
Branky: 10. Kysela, 63. Mendy, 88. Schubert - 83. Leonov.
Sestava M. Boleslavi: Kubásek - Dittrich (46. Svoboda), Rolko, Procházka (46. Janíček), Mach (46. Fabián) - Nečas (46. Mendy), Sylvestre (46. Opiela), Kúdela (46. Murárik), Sedláček (46. Poláček) - Kysela (13. Schubert), Řezníček (46. Pecka).

Reklama

Související témata: