Hlavní obsah

Kladenští fotbalisté zahájili letní přípravu na kolech

KLADNO

Fotbalisté Kladna v pondělí začali letní přípravu na novou sezónu a na první trénink se vydali na kolech. Kouč Martin Hřídel přivítal prakticky totožný kádr, s nímž Středočeši odehráli ligové jaro, klub opustila pouze trojice Pavel Drsek, Jiří Šisler a David Bartek.

Článek

Trenérům se hlásili také mladíci z B-týmu Martin Samek a Jaroslav Chalupa, po půl roce se o ligovou šanci opět popere Lukáš Dvořák z Vlašimi. Netrénoval jen bek Jan Procházka, který stále léčí zranění achilovky z minulé sezony.

"O dalších hráčích jednáme, určitě ještě někdo přijde," řekl na klubovém webu druhý z kladenských trenérů Stanislav Hejkal. Spolu s Hřídelem zařadili do první fáze přípravy i cyklistiku. "Dopoledne budeme trénovat na hřišti, odpoledne na kolech," uvedl Hřídel.

Jeho svěřenci budou využívat travnatou plochu v Kamenných Žehrovicích, kde dnes absolvovali také první lehčí trénink. "Byl jako pokaždé na úvod přípravy krátký, hlavně jsme si zahráli a dostali se po třech týdnech zase do pohybu. Příště už to bude ostřejší," dodal Hřídel.

Reklama

Související témata: