Hlavní obsah

Naváže Sparta na výhru v Mariboru proti Boleslavi? Sledujte živě na Sport.cz

PRAHA

Po třech remízách a jedné výhře přivítají v neděli v 5.kole fotbalisté Sparty vedoucí celek ligy Mladou Boleslav. Letenští ve čtvrtek uspěli v úvodním klání čtvrtého předkola Evropské ligy na půdě Mariboru 2:0 a rádi by se z výhry radovali i v neděli večer. Zda se jim to povede, sledujte živě na Sport.cz na adrese http://fotbal.sport.cz/fotbal/primy-prenos/.

Foto: ČTK/AP

Bony Wilfried zařídil fotbalistům Sparty vítězství v Mariboru

Článek

„Utkání bude hodně důležité, ale nepředpokládám, že by mělo být mimořádně vyhrocené. Soupeř je velmi kvalitní, dokazuje to od začátku ligové soutěže. Boleslav měla navíc celý týden na přípravu na právě tenhle zápas, to je její výhoda. My se ale připravíme dobře,“ nechal se pro klubový web slyšet domácí kouč Jozef Chovanec.

Trenér Sparty se také nedomnívá, že by časté přesuny a cestování mělo být nějak na jeho svěřencích znát. „Známe to už ze soubojů s Panathinaikosem, není se na co vymlouvat. Cestování navíc tentokrát nebylo tak strašné, okamžitě po zápase jsme odjeli ze stadionu a letěli domů. Let navíc trval pouze hodinu, takže oproti Aténám jsme hodně času ušetřili,“ prozradil Chovanec.

Středočechy trápí před vzájemným duelem rozsáhlá marodka. „Do každého utkání jdeme s vítěznou touhou. Tentokrát nám ji narušuje nečekaně moc zraněných. O sestavě se budu rozhodovat až bezprostředně před utkáním a po poradě s lékařem," potvrdil mladoboleslavský kouč Dušan Uhrin mladší.

Otazníky ve středočeském klubu visí hlavně nad těmito sedmi hráči - Miroslav Miller, Václav Kalina a Jan Kysela, Ivo Táborský, Adrian Rolko, Marko Djalovič a Marek Kulič.

Reklama

Související témata: