Hlavní obsah

Kolaps Jablonce vytočil trenéra Komňackého

JABLONEC NAD NISOU

Nečekaný kolaps v posledních okamžicích zápasu s Teplicemi potkal fotbalisty Jablonce. Ve chvíli, kdy se zdálo, že získají druhé podzimní ligové vítězství, přišla pro ně studená sprcha v podobě vyrovnání hostí.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Trenér fotbalistů Jablonce František Komňacký

Článek

„Zápas jsme naivně ztratili. Takové zkušené mužstvo, jaké v současnosti máme, by si závěr mělo pohlídat s větším přehledem,“ vztekal se jablonecký trenér František Komňacký. „Vedení z první půle jsme mohli několikrát pojistit. Jenže utkání bylo po našich neproměněných šancích otevřené. Bylo vážně umění neproměnit příležitost, kterou měl Huber,“ nebral si servítky kouč.

„Některým hráčům se utkání dost výrazně nepovedlo. Remízu chápu jako jejich selhání a pro tým velkou ztrátu,“ kroutil hlavou trenér Jablonce.

„A to se nechci vymlouvat na to, že se nám rozpadla obrana. Zranění stopeři Drsek a Zábojník seděli jen na tribuně, po deseti minutách musel střídat otřesený levý bek Jablonský. Hráči, kteří hráli místo nich, je měli nahradit,“ byl vytočený Komňacký.

„Jen musím věřit, že se z domácího nezdaru dokážeme oklepat do čtvrtečního pohárového duelu s Apoelem Nikósie. Snad neúspěšný ligový výsledek nebude mít vliv na naši přípravu i následné klíčové vystoupení v předkole Evropské ligy,“ uvažoval jablonecký trenér.

Reklama

Související témata: