Hlavní obsah

OBRAZEM: Plzeňáci se mají, missky je ochraňují jako andělé strážní

Plzeň

Takovou dovolenou by si nechal líbit nejeden fotbalista. Hráči Viktorie Plzeň si ji po skončení sezóny příjemně zpestřili. Do Doosan Areny dorazily na fotografování nádherné dívky v kostýmech strážných andělů, aby společně s Davidem Limberským, Václavem Procházkou a Pavlem Horváthem nafotily speciální edici snímků pro nového partnera plzeňských fotbalistů.

Foto: Sport.cz

Plzeňský kapitán Pavel Horváth v andělském obležení - zleva Tereza Fajksová, Gábina Partyšová a Linda Bartošová.

Článek
Fotogalerie

Plzeňské fotbalisty před nedávnem zaštítil nově vznikající hudební klub Pantheon. Díky němu viktoriáni získali také nové okřídlené ochranitelky týmu. Česká Miss Earth 2012 Tereza Fajksová a Česká Miss World 2012 Linda Bartošová dohlížely na hráče během celého focení a neváhaly přidat také cenné rady. Při improvizovaných herních situacích asistovaly nejkrásnější české blondýny obráncům Václavu Procházkovi a Davidovi Limberskému.

Kapitán týmu Pavel Horváth měl při sobě zase speciální oporu v podobě černého anděla. Jeho strážce ztělesnila ostřílená moderátorka Gábina Partyšová. „Každopádně bylo focení zajímavým zážitkem. Pořízení několika snímků trvalo déle než fotbalový zápas a to nám ještě holky prozradily, že se jednalo o velmi bleskovou akci," hodnotil nevšední zážitek Procházka a s úsměvem dodával: „V každém případě jsme se s klukama shodli, že zůstaneme u fotbalu. Ačkoliv byl fotograf Jan Tůma celou dobu velmi milý, musel z nás být chvílemi víc nervózní než trenér Vrba."

Pantheon hráčům poskytl andělskou oporu na fotbalovém trávníku a již brzy pro ně přichystá také domácí zázemí v prostředí jedinečného plzeňského hudebního klubu. Ten se svým fanouškům otevře v září 2012.

Reklama

Související témata:
Andělé
Gabriela Partyšová