Hlavní obsah

Boleslav kosí zranění. Je to řetězová reakce, běduje Koubek

Teplice

Na hladký pohárový postup přes islandského soupeře nenavázali fotbalisté Mladé Boleslavi při svém úvodním ligovém vystoupení v Teplicích. Odjeli s porážkou 0:1 a navíc s rozšířenou marodkou.

Foto: Radek Petrášek, ČTK

Trenér mladoboleslavských fotbalistů Miroslav Koubek

Článek

„Zápas jsme měli dovést do bodového konce, ale ještě víc než výsledek mě mrzí zranění stopera Rolka, u něhož se prokázalo podezření na přetržení zkříženého vazu. Stejná pohroma postihla pár dní předtím i Smejkala. Bohužel u nás funguje řetězová reakce vážných zranění," kroutil hlavou trenér Miroslav Koubek. „Postupně nám vypadávají důležití hráči a už snad ani nedokážu vyjmenovat všechny absence, jen namátkou Chramosta, Kulič, Janíček, Zahustel, Štohanzl a další jsou pořád v rekonvalescenci," zdůraznil trenér Miroslav Koubek.

Mrzelo ho, že jeho svěřenci nezvládli začátek druhého poločasu. „Úvod byl laxní, málo intenzivní a nekoncentrovaný. Naopak soupeř se dostával k sebevědomí, přitlačil a měl herně navrch. Vyloučení domácího Ljevakoviče nás vrátilo do lepší pozice, ale početní převahu jsme nevyužili. I kvůli neproměněné penaltě Mareše," rozebíral kouč.

A závěr zápasu označil za hektický. „Po vyloučení našeho Magery si domácí těsný náskok pohlídali. Doslova jej umlátili, za což jim na druhou stranu patří uznání. Přesto si myslím, že by zápasu lépe slušela remíza," dodal Koubek.

Reklama

Související témata: