Hlavní obsah

FANTASY: Hrdlička chce o svém vítězství rozhodnout co nejdříve!

Osmadvacáté kolo Gambrinus ligy na sebe nechalo čekat! Ale dočkali jsme se. Zároveň pokračuje i souboj Michala Hrdličky a Luďka Zelenky ve Fantasy lize. Hrdlička může rozhodnout o celkovém vítěztví a chce potvrdit svou formu. Body mu mají přinést hráči Liberce, v útoku sází na Milana Baroše, který si oblékne kapitánskou pásku!

Michal Hrdlička sází na rozestavení 4-4-2

Článek

"Skladba týmu na toto kolo byla pro mě zvláštní. Na rozdíl od předchozích týdnů jsem ji ze sebe nepotil dlouze, ale šlo to velice snadno. Navíc mi zbylo více než 9 miliónů! Přemýšlel jsem, že si je přepošlu na osobní účet a rozdělím se s Luďkem, ale on má prý peněz dost. Aspoň něčeho, když bodů ve Fantasy má zoufale málo.

Liberecká defensiva hraje ve velké pohodě

V bráně věřím Kovářovi, to je velká jistota Liberce. Stejně tak další dva členové defenzivy Coufal a Kováč. Právě Kováč stojí podle mnohých za tou famózní jarní formou obhájce titulu. Minulé kolo se bezvadně povedlo Jarošíkovi a také Frydrychovi z Baníku. Ten se v Teplicích trefil dvakrát a já doufám, že se mu bude dařit i doma s Duklou.

V záloze sázím na zkušeného Jarolíma. Dařit by se mělo i Daridovi, Zahustelovi a Krejčímu. Řekl bych, že složení záložní čtveřice vypadá dobře. Stejně tak se jeví útok. Chramosta se po zranění konečně dostává do formy, což potvrdil brankou ve finále poháru. Vedle něj osvědčená sázka na Baroše, který se po vypršení disciplinárního trestu vrací do hry.

Týmu bude šéfovat Milan Baroš

Důležitá je vždy správná volba kapitána. Já tentokrát znovu věřím Milanu Barošovi. Vzpruhou je pro něj i pozitivní výsledek hlasování zastupitelstva. Město koupí Bazaly a Baník by měl hrát ligu i v příští sezóně. Pokud se v ní zachrání. Snad to dopadne dobře, já už se teď těším na vývoj tohoto jistě napínavého kola. Snad budete mít potřebně štěstí a hodně bodů. Poměřujte se hlavně se mnou, protože s Luďkem Zelenkou to opravdu nemá smysl a nemělo by to pro vás být měřítko.

Reklama

Související témata: