Hlavní obsah

FANTASY: Luděk Zelenka konečně vyhrál! Koriguje stav duelu na 4:7

Po několika marných pokusech dotáhnout se na Michala Hrdličku, Luděk Zelenka konečně vítězí. Ve 29. kole mu stačilo k vítězství 53 bodů, to je o 6 více než získal Michal Hrdlička. Jak svůj úspěch Luděk hodnotí, se dozvíte na následujících řádcích.

Stav duelu je 4:7!

Článek

"Řekl bych, že té smůly jsem už si vybral dost a konečně jsem porazil stále drzejšího soka Michala Hrdličku. Rozhodně se z jeho strany dočkáme výmluv typu, už není o co hrát atd., ale já vidím zásadní motivaci. V celkovém součtu jsem před Michalem a tak to i zůstane!

Zásadní byla změna rozestavení mého týmu a hra pouze na tři beky. V České lize je to výhodnější řešení, protože obránci tady moc gólů nedávají, a když navíc jejich tým inkasuje, tak jsou v sestavě jen do počtu. V předposledním kole to v mé obraně bylo podobné. Číšovský mi přinesl bod (a to můžu být rád) a Beneš dva, Bortel díky šťastnému čistému kontu 6!

Jinak to ale bylo docela slušné, nadprůměrně se dařilo Hruškovi, který vychytal Švancaru a spol. Jen těžko ale zlepší jeho dnešní náladu zisk sedmi bodů ve Fantasy lize, když v reálu osekal svůj McLaren v ulicích Příbrami. Hlavně, že vyvázl nezraněn.

Nejlepším mužem mé jedenáctky byl Sparťan Hušbauer, který ke gólu přidal i asistenci a je velká škoda, že jsem kapitánskou pásku nedal jemu a volil jsem útočníka ve formě Hubníka. Další příspěvky mých hráčů už byly spíše průměrné, ale na Hrdlu celkový součet 53 stačil!

Do finálového kola mám dostatečný náskok a Michal by měl šanci mě dohnat, pouze v případě, kdyby se šéfové rozhodli přepočítat na body jeho sebevědomí. To snad nehrozí, takže mou jedinou motivací je atakovat v posledním kole 700 bodovou hranici.

Jak se na prohraný duel dívá Michal Hrdlička?

"Po hodně dlouhé době prohrávám duel s Luďkem Zelenkou, ale to už nic neřeší. Celkové vítězství už mi nikdo nevezme a to mě těší. Nicméně v tomto kole jsem měl být bodově víc potentní. Rozhodla sázka na špatného kapitána.

Tím jsem tentokrát zvolil Hubníka z Jablonce. Doufal jsem, že naváže na své střelecké úspěchy z minulých kol, ale to jsem se spletl. Nejvíce bodů mi přinesl Koukal, jehož Příbram se díky vítězství nad Brnem zachránila.

Čtyři další hráči mi přinesli šest bodů. Jinak to byla slabota. Vůbec nevyšlo nasazení Kozáčika nebo Beneše. Celkem opět slabší průměr, Zelímu výhru vystřelil Hušbauer, který se v Teplicích blýskl gólem a asistencí.

Čeká nás poslední kolo a já bych sezónu ve Fantasy lize rád zakončil se ctí. Ještě naposledy v aktuálním ročníku se vybičuji a pokusím se poskládat silnou sestavu, která v konečném zúčtování podtrhne mé celkové a jednoznačné vítězství nad Zelenkou."

Reklama

Související témata: