Hlavní obsah

FANTASY: Luděk Zelenka chce napravit svou reputaci. V prvním kole sází na hráče Teplic!

Praha

První kolo bývá ve fotbalové Fantasy lize tím nejtěžsím. Toho si je Luděk Zelenka vědom, a tak cítí velké šance porazit svého soka Michala Hrdličku. Nic jiného mu ani nezbývá, po pokažené první Fantasy sezóně je tu se začátkem Gambrinus ligy šance na reparát!

Sestava Luďka Zelenky pro 1. kolo Gambrinus ligy

Článek

"Zdravím Fantasy trenéry. Tak už nám konečně začíná liga! To stejné si asi říkají i hráči, kterým konečně končí tolik neoblíbené přípravné období. Mistrák je přeci jen něco jiného než příprava, přestože trenéři stále zdůrazňují, že se musí hrát vždy na sto procent!

Nebudu dlouho chodit okolo horké kaše. Logicky je hodně složité postavit sestavu na první kolo, je to každopádně loterie, protože forma hráčů není prověřená a vzhledem k předkolům evropských pohárů je i složité odhadnou, zda můj kůň v ligovém zápase vůbec nastoupí. Naštěstí mám lepší pozici než Michal Hrdlička, který prakticky celé přípravné období strávil po dovolených a o změnách v ligových kádrech nemá tušení, natož aby sledoval přípravné zápasy jednotlivých týmů.

Jablonec je v domácím zápase favoritem

V brance bude Špit, který má Skuhravého důvěru, a Jablonec je doma s Příbramí favoritem. Na obránce, kterými jsem končil, mi už nezbylo moc peněz, takže jsem dal důvěru jihlavskému Kopicovi, který sice hraje se Spartou, ale na první kolo domácím věřím. Božič a Bortel jsou jasné volby na vítězné týmy a věřím, že zmiňovaní nastoupí. Vondrášek je risk, který by mohl vyjít.

V záloze jsem tentokrát utrácel, zejména Litsingi a Kolář jsou po uplynulé povedené sezóně v kurzu, a tedy hodně drazí. Štěpán se ve Slavii jeví velmi dobře a Ljevakovič je pro Teplice nepostradatelný!

Útočná vozba je ozdobou mé sestavy a taky logicky čekám největší bodový přísun. Ordoš sice na jaře coby reprezentant výkonnostně stagnoval, ale v nové sezóně jemu i Sigmě věřím. Hubník měl už konec jara skvělý a podle finále Superpoháru si střeleckou formu udržel i přes letní pauzu. I proto jsem mu svěřil kapitánskou pásku a doufám, že to Hrdla neokopčí, jak je jeho dobrým zvykem.

Úvodní kolo beru jako test a trochu risk, ale zároveň si věřím. Rozhodně je moc důležité, jak se odstartuje a potřebuju na Hrdlu získat bodový náskok hned v úvodu.

Ať se vám všem daří!"

Porazí Luděk Zelenka ve druhém ročníku Fantasy ligy Michala Hrdličku?
ANO
35 %
NE
65 %
Celkem hlasovalo 1587 čtenářů.

Reklama

Související témata: