Hlavní obsah

Kozel se sešel s Plzní, Dukla však opakuje: Trenéra z Julisky nepustíme

Praha

Mistrovská Plzeň má smůlu. Alespoň v případě Luboše Kozla, jehož si na pražské Julisce vyhlédla jako nástupce trenéra Pavla Vrby, který využil výstupní klauzule a 15. prosince ve Viktorii končí. Dukla sice souhlasila se schůzkou mezi plzeňským vedením a Kozlem, ale po jejím skončení předseda představenstva Dukly Michal Prokeš dnes po obědě zopakoval: Luboše Kozla v žádném případě neuvolníme.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Zadumaný trenér Dukly Praha Luboš Kozel.

Článek

Už už se zdálo, že na Julisce jsou ochotni jednat. Alespoň sportovní ředitel Dukly Günter Bittengel ještě ve středu naznačoval, že nemíní trenérovi Kozlovi bránit v rozletu a za jistých podmínek jsou ochotni uvolnění svého trenéra zvažovat. Pochopitelně za předpokladu dohody a naplnění kompenzačních požadavků.

Dnes po obědě ovšem předseda představenstva Dukly Michal Prokeš zopakoval - uvolnění Kozla nepřichází v úvahu.

„Viktorka nás oslovila velice korektním způsobem, takže jsme umožnili schůzku jejích představitelů s naším trenérem. Opakujeme ale, že Dukla v žádném případě Luboše Kozla neuvolní," potvrdil dnes odpoledne pro Sport.cz předseda představenstva a generální manažer Dukly Michal Prokeš.

„Luboš má u nás platnou smlouvu, patří do vedení klubu a je nedílnou součástí naší klubové filozofie. Jeho smlouva neobsahuje žádnou výstupní klauzuli, navíc žádná finanční kompenzace nenahradí lidské a sportovní kvality Luboše Kozla," potvrdil Prokeš, že uvolnění Kozla nepřichází v úvahu.

Reklama

Související témata: