Hlavní obsah

Tonoucí týmy chtějí zabrat

PRAHA

Fotbalisté Drnovic a Příbrami, kteří v neděli nastoupí k dohrávaným utkáním s Jabloncem, respektive Zlínem hodlají bodově zabrat, neboť jejich situace v tabulce je - zejména v případě Příbrami - hodně neveselá.

Foto: PRÁVO/Václav Jirsa

Fotbalisté Jablonce se v ligové dohrávce představí v neděli na hřišti Drnovic.

Článek

Drnovice v dohrávce 17. kola hodlají navázat na výtečný výkon a vítězství nad Slavií, které slavily v minulém domácím utkání. "Chceme se udržet v klidném středu, proto od začátku týdne vtloukám klukům do hlav, že musí i proti méně věhlasnému soupeři makat celé střetnutí na sto procent," nastínil náplň přípravy drnovický kouč Josef Mazura.

Jeho šéf a majitel klubu Jan Gottvald popřel, že by uvažoval o prodeji klubu, jak se v průběhu týdne spekulovalo. Nicméně připustil, že výplaty za leden a únor hráči zatím nedostali. Kapitán týmu Schindler však odmítl možnost bojkotovat zápas.

Příbram je na třinácté pozici s minimálním odstupem od sestupových příček, a tak Středočeši plánují bodový zisk ze Zlína. "Potřebujeme bezpodmínečně bodovat, abychom podpořili naději na záchranu, v opačném případě budeme ve velikém ohrožení. Z nadcházejících duelů v neděli ve Zlíně a pak doma se Spartou potřebujeme čtyři body," uvedl asistent příbramského trenéra Daniel Drahokoupil.

DRNOVICE - JABLONEC
Boušku trápí koleno, soupeře neporazily 4 roky.Po pauze je připraven Šenkeřík, na jaře zatím nevyhrál.
ZLÍN - PŘÍBRAM
Uzdravil se Hubáček, ze tří jarních zápasů mají jen bod.Je kompletní. Na jaře nehrají zle, body sebrali Liberci i Olomouci.

Reklama