Hlavní obsah

FANTASY: Vyhrajte 1 000 000 Kč! Postavte si dokonalý tým a staňte se milionářem

Rozumíte fotbalu? Tak teď máte ideální šanci to dokázat a vyhrát balík peněz. Vytvořte si svůj fantasy tým na Gambrinus ligu, postavte tu nejlepší možnou jedenáctku a vyhrajte milión. Každý týden máte novou šanci.

1 000 000 Kč to už je pěkný balík pěnez

Článek
Fotogalerie

Je to naprosto jednoduché. Každé kolo Gambrinus ligy pro vás znamená šanci získat milión korun. Stačí si vytvořit ten nejlevnější a nejlepší možný tým kola, který získá nejvíce bodů, kolik bylo možné v aktuálním kole získat. Trefíte ho a máte milión!

Je úplně jedno, jak se vám podařilo minulé kolo nebo jak si vedete v celkové tabulce. Stačí jednou trefit Dream Team. Každý týden zcela zdarma a za pár minut máte šanci změnit svůj život. Zní to až moc dobře? Bude to ještě lepší!

Pokud nikdo během celé Gambrinus ligy netrefí Dream Team, pak na konci sezóny ten, kdo byl v jednom z kol nejblíže k jeho složení, vyhraje 50 000 Kč! Do této celoroční soutěže se vám automaticky počítá ten nejlepší tým, který se vám podařilo během sezóny postavit. Váš nejlevnější tým, ve kterém jste trefili nejvíce hráčů z Dream Teamu.

Pojďte do toho, postavte si tým a získejte 1 000 000 Kč!

Reklama

Související témata: