Hlavní obsah

SESTAVA KOLA: Diviš zazářil hattrickem, gólů jinak moc nepadá

Praha

Fotbalové jaro se mění v bitvu o každý bod a fanoušci musejí vzít na vědomí, že ubylo vstřelených gólů. Výjimky se samozřejmě najdou, jako třeba kanonáda Slovácka v derby s Brnem. Řídil ji autor hattricku Diviš, který samozřejmě zabodoval také v redakčním hodnocení ideální jedenáctky 21. kola fotbalové Gambrinus ligy podle Sport.cz.

Foto: Sport.cz s použitím webových stránek klubů

Článek

Až do soboty se Jaroslav Diviš v české lize ještě nikdy netrefil. A střeleckou premiéru si nadmíru užil, hned nastřádal hattrick! Slovácko nakonec potupilo Brno debaklem 5:0, proto je v sestavě také Divišův spoluhráč Petr.

Výrazným vítězstvím domácích skončilo pak už jen podještědské derby. Liberec se radoval z výhry 3:0 nad Jabloncem také díky výraznému příspěvku Marka Jarolím, který proměnil penaltu a připsal si gólovou asistenci. V obraně se činil Frýdek.

Jihlava vedená exslávistickým koučem Radou vyplenila Eden díky řadě hrdinů. V brance skvěle zachytal exslávista Hanuš, v záloze byl vidět Jungr a blýskl se také zakončovatel Harba. Poslední Baník získal bod na úkor vedoucí Sparty, jeho obranu výborně řídil Frydrych. Podobně držel Plzeň v Olomouci stoper Procházka.

Pondělní dohrávka pak završila úspěšné kolo rodiny Jarolímů. Kapitán Mladé Boleslavi David vymyslel vítězný gól ze standardky v Teplicích, které se jinak mohly spolehnout na obránce Kroba.

Sestava 21. kola fotbalové Gambrinus ligy podle Sport.cz:
Hanuš (Jihlava) - Frýdek (Liberec), Procházka (Plzeň), Frydrych (Ostrava), Krob (Teplice) - Jungr (Jihlava), D. Jarolím (Ml. Boleslav), M. Jarolím (Liberec), Petr (Slovácko) - Harba (Jihlava), Diviš (Slovácko).

Reklama