Hlavní obsah

FANTASY: Plzeň může rozhodnout o zisku titulu! Liberec hraje o záchranu

fantasy

V pátek začíná 28. kolo Synot ligy. O titulu je téměř rozhodnuto a Plzeň může v případě výhry nad Jihlavou na domácím hřišti začít slavit. Sparta musí také zabrat, aby odrazila útok dotírajícího Jablonce. Definitivně rozhodnuto stále není o sestupujících týmech. V pásmu sestupu je i Liberec, který si v týdnu sice zajistil místo ve finále poháru, ale o ligovou příslušnost musí stále bojovat.

Kapitánem týmu určujeme Daniela Koláře.

Článek

Sparta narazí na domácí půdě na Slovácko. V úvahu nepřipadá nic jiného než tři body. Věříme, že se Spartě podaří nejen zvítězit, ale i udržet čisté konto, a proto dáváme do sestavy brankáře Štěcha a útočně laděného obránce Kadeřábka.

Dočká se Plzeň dalších oslav?

Plzeň díky výhře na Letné udělala velký krok k zisku titulu. Na domácí půdě může prvenství definitivně potvrdit v zápase proti Jihlavě. Za vítězstvím poženou Plzeň i fanoušci, kteří zaplní všechna místa Doosan Arény.

V sestavě dáváme místo Pilařovi a Kolářovi. Záložníkům Plzně bude krýt záda Procházka. Plzeň se bude muset obejít bez dvou záložníků. Karetní trest si odpykává dvojice Vaněk, Hořava.

Liberec se sice probojoval do finále domácího poháru, ale o setrvání v nejvyšší tuzemské soutěži ještě musí bojovat. Pokud porazí na domácí půdě Hradec, můžou se liberečtí ze záchrany radovat. Do našeho výběru míří útočník Bakoš, který by mohl obranu hostí pokořit.

Reklama