Hlavní obsah

Sparta získala nového generálního partnera, za logo na dresu mu slíbila titul

Praha

Rudé letenské dresy doznají změny, protože fotbalová Sparta získala minimálně do roku 2017 nového generálního partnera. Nejexkluzivnější místo v portfoliu klubových sponzorů získala společnost Synot Tip. „Teď jsme s panem Valentou dohodli plán - my vyhrajeme v příští sezóně titul a oni se stanou na trhu jedničkou v sázení,“ usmál se po podpisu smlouvy majitel klubu Daniel Křetínský.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Zprava předseda představenstva fotbalového klubu Sparta Praha Daniel Křetínský, kapitán týmu David Lafata a majitel holdingu Synot Ivo Valenta na tiskové konferenci v Praze při představení nového generálního partnera letenského klubu.

Článek

Synot dal jméno již nevyšší české fotbalové soutěži. Teď se podnikatel a senátor Ivo Valenta spojil také se Spartou.

„V minulosti jsme prokázali, že jsme připraveni generálního partnera klubu nemít, pokud by jím neměla být společnost, které si vážíme a se kterou chceme a můžeme jméno Sparty spojit. Jsme velmi rádi a hrdí na to, že se spojujeme se skupinou Synot, která tato kritéria jednoznačně splňuje," konstatoval Daniel Křetínský, předseda klubového představenstva.

Rodina Valentů je dlouhodobě spojena se Slováckem, společnost podporuje také Jablonec. „Doplňujeme symbolický triangl o pozici generálního partnera Sparty jako jednoho z nejvíce tradičních a zároveň nejvíce progresivních klubů v Synot lize," poukázal Ivo Valenta.

Jenže co až přijede Sparta na Slovácko? „Tak na fotbal radši nepůjdu... Vždyť víte, že táta tam má doživotně své křeslo. Navenek by to bylo pro obě strany, ale srdcem je to jasné. Také Slovácku jsme teď přilepšili, to by nám fanoušci neodpustili," usmál se Valenta.

Získají fotbalisté Sparty v nadcházející sezóně Synot ligy mistrovský titul?
Ano
26,5 %
Ne
73,5 %
Celkem hlasovalo 24996 čtenářů.

Reklama

Související témata: