Hlavní obsah

Fotbal on-line: Příbram vs. Liberec

PRAHA

Dvanácté kolo fotbalové Gambrinus ligy bude dohráno televizním zápasem mezi Příbramí a Libercem. Domácí tým je překvapením podzimní části a proti lídrovi tabulky z Liberce se bude chtít vytáhnout. Na bodový zisk myslí i přesto, že jim chybějí potrestaní Otepka s Riegelem. Utkání můžete na stránkách Sport.cz sledovat v on-line reportáži.

Foto: www.fcslovanliberec.cz

Fotbalisté Příbrami budou v zápase s Libercem spoléhat i na Francouze Mendyho (vpravo).

Článek

"Otepka i Riegel nám samozřejmě budou citelně chybět. Už máme hlášku, že sem Liberec jede za této situace jednoznačně vyhrát, ale pro nás to je motivace. Chceme vyhrát a udržet se poblíž špičky tabulky," řekl příbramský asistent Daniel Drahokoupil.

"Na štítového záložníka půjde jeden ze stoperů a na pravý okraj středové řady přicházejí v úvahu čtyři hráči, například Hašek, Huňa nebo Klesa," dodal.

Fotbalová on-line reportáž na Sport.cz:
Příbram - Liberec

Liberečtí budou spoléhat na kvalitní defenzívu v čele s brankářem M. Čech, který neinkasoval už 319 minut. "Pokusíme se prosadit vlastním stylem, založeným na aktivním napadání soupeře. Ofenzívu by měl zvýšit uzdravený útočník Zbyněk Pospěch, do hry má velkou chuť.

Respektujeme ale i sílu domácích, kteří budou nejspíš nepříjemní i bez několika opor," řekl Právu asistent libereckého trenéra Josef Petřík.

Reklama

Související témata: