Hlavní obsah

Fotbalisté Sparty shánějí posily na jaro

PRAHA

Vedení fotbalové Sparty Praha se nehodlá smířit se současným postavením v prvoligové tabulce a v letenském zákulisí se už zbrojí na jaro. Sparta zatím seznam vyhlédnutých hráčů nehodlá zveřejňovat, ale už potvrdila zájem o obránce Radoslava Zábavníka. Slovenskému reprezentantovi v létě skončí smlouva v CSKA Sofie.

Článek

"Zábavník patří do okruhu vytipovaných posil, o jejichž příchodu se bude jednat," řekla dnes ČTK mluvčí klubu Lenka Raková. O Zabavníkovi, krajanovi slovenského trenéra Stanislava Grigy, by se podle zákulisních informací mohlo jednat dokonce už na přelomu týdne.

Pětadvacetiletý fotbalista, který před odchodem do Bulharska hrál v Žilině, patří k pilířům slovenské reprezentace. V jejím dresu odehrál už 24 utkání a vstřelil jednu branku.

Vrátí se bývalí hráči?

V dalším výčtu možných posil pro Letnou údajně jsou i bývalí sparťané. V úvahu prý připadá půlroční hostování Tomáše Juna z Trabzonsporu, z hostování Sparta může stáhnout Petra Voříška (Pasching), Zbyňka Pospěcha (Liberec) či Milana Pacandu (Innsbruck).

Vyloučen prý není ani návrat Libora Sionka (Austria Vídeň). Ten by měl po předpokládaném rozchodu sparťanského vedení s Karlem Poborským znovu volno na pravé straně zálohy, odkud ho právě zkušenější reprezentant kdysi vytlačil.

Reklama

Související témata: