Hlavní obsah

Mladá Boleslav - Varnsdorf 0:1Středočeši neoblíbenému soupeři znovu podlehli

Mladá Boleslav
Aktualizováno

Fotbalisté Mladé Boleslavi v pátém přípravném utkání letošní zimy narazili na svého prvního přemožitele. Byl jím druholigový Varnsdorf. Úterní střetnutí na umělé trávě v areálu mladoboleslavského Městského stadiónu rozhodl jediný gól krátce po změně stran, který dal boleslavský odchovanec Daniel Kozma. V mladoboleslavském dresu se poprvé představil stoper Šušnjar, který přišel z Teplic. Severočeši vyhráli 3:1 na hřišti třetiligového Vyšehradu. Za Teplice nastoupila juniorka.

Foto: fkmb.cz

Adam Jánoš (u míče) z Mladé Boleslavi během utkání s Varnsdorfem.

Článek

Páté utkání zimní přípravy skončilo pro boleslavské fotbalisty těsnou prohrou, neboť letos poprvé vyšli střelecky zcela naprázdno. Bez zajímavosti není statistický fakt, že s Varnsdorfem prohráli loni v červnu v přípravném turnaji na benáteckém hřišti překvapivě 1:2 a přibližně po sedmi měsících opět nečekaně o jeden gól, tentokrát 0:1.

Přípravné fotbalové utkání:
FK Mladá Boleslav - Varnsdorf 0:1 (0:0)
Branka: 53. Kozma.
Ml. Boleslav - I. poločas: Vejmola - Křapka, Klíma, Šušnjar, Šnirc - Hubínek - Přikryl, Klobása, Mareš, Fabián - Komličenko.
II. poločas: Šeda - Křapka, Král, Šušnjar (58. Pauschek), Šnirc (58. Souček) - Hubínek (58. Jánoš) - Ladra, Kateřiňák, Matějovský, Chramosta - Komličenko (58. Magera). Trenér: Uhrin ml.
FK Slavoj Vyšehrad - FK Teplice 1:3 (0:3)
Branky: 88. Kubec - 31. a 34. z pen. Šup, 27. Novotný.

Reklama

Související témata: