Hlavní obsah

SESTAVA KOLA: Slavia našla mocné žolíky, lotyšský zázrak dál úřaduje

Praha

Prohrávali, ale drtivým finišem očekávaný duel o druhou příčku obrátili ve svůj prospěch. Sešívaní našli dva mocné žolíky, kteří výhru nad Olomoucí završili. Oba hrdinové Slavie samozřejmě figurují v ideální sestavě 20. kola fotbalové HET ligy podle Sport.cz. Ve výběru jsou třeba i dva borci Liberce, který veze bod z Plzně.

Foto: Sport.cz s použitím webových stránek klubů

Sestava 20. kola fotbalové HET ligy podle Sport.cz:

Článek

Jako by se bitva o titul deset kol před koncem znovu otevřela. Slavia svůj díl zvládla, přestože se olomoucký brankář Reichl v Edenu činil. Nakonec neodolal, s žolíky Teclem a Van Burenem přišlo vítězství. Vedoucí Plzeň na ně naopak na jaře stále čeká. Proti Liberci si gól a asistenci připsal Chorý, na tři body však nestačily. Slovan těžil z Bosančičovy tvořivosti a znovu i Pulkrabova zakončení.

Dva týmy na jaře zůstávají stoprocentní. Jablonec se opět mohl spolehnout na Masopusta, Jihlava vyhrála na Dukle tradičně v Ikaunieksově režii. Mladá Boleslav nečekaně hladce zvítězila v Brně, dva góly dal Valenta, třetí přidal obránce Pauschek. První ligový gól si pak proti Zlínu připsal mladý teplický stoper Král.

Sestava 20. kola fotbalové HET ligy podle Sport.cz:
Reichl (Olomouc) - Masopust (Jablonec), Král (Teplice), Pauschek (Mladá Boleslav) - Tecl (Slavia), Valenta (Mladá Boleslav), Bosančič (Liberec), Van Buren (Slavia) - Ikaunieks (Jihlava), Chorý (Plzeň), Pulkrab (Liberec).

Reklama