Hlavní obsah

Reprezentace do 19 let remizovala 1:1 v přípravném utkání ve Švýcarsku

NEJEDNÁ SE O REDAKČNÍ OBSAH

Nerozhodně 1:1 hrála česká devatenáctka v prvním přípravném utkání na půdě Švýcarska.

Článek

Statistika zápasu:

Švýcarsko "19" - Česká republika "19" 1:1 (0:0) Gól ČR: Boháč. Sestava ČR: Zapletal - Jánoš, Krch (46. Jugas), Polom (46. Brabec), Frýdek (46. Hála) - Krejčí, Šustr, Kadeřábek (46. Přikryl), Štípek (46. Svízela)- Skalák (46. Boháč), Fantiš. Trenéři Hřebík a Skácel.

Vyrovnaný zápas přinesl zaslouženou remízu, kterou pro český celek zachránil ve čtvrté minutě nastaveného času brankář Zapletal, který kryl hodně přísnou penaltu.

Asistent trenéra Alois Skácel k utkání řekl: "V prvním poločase se hrálo bez větších šancí na obou stranách převážmě mezi šestnáctkami. Po přestávce šancí přibylo a zápas dostal náboj. Dali jsme míč na zem a zklidnili hru a přesnými přihrávkami se dokázali dostat za obranu soupeře do šancí. I Švýcaři se ale uměli prosadit a vytvořili si některé příležitosti a v 56. minutě šli do vedení po naší chybě v obraně. Po krásné akci Krejčího a Svízely jsme ale velice rychle gólově odpověděli, srovnal Boháč. Pak se hrálo nahoru dolů, oba týmy chtěly vyhrát. Nakonec ale zasloužená remíza vydržela, byť domácí měli výhodu hodně přísně nařízené penalty."

Druhý přípravný zápas sehrají Švýcarsko s Českem v úterý od 18:30 v Lausanne.

Reklama