Hlavní obsah

Moskevské Dynamo potvrdilo, že v týmu předčasně končí Hudler i Rachůnek

MOSKVA

Dvojice českých hokejistů Jiří Hudler a Karel Rachůnek končí v moskevském Dynamu. Ruský klub na svých oficiálních internetových stránkách potvrdil, že se s oběma hráči dohodl na předčasném ukončení smlouvy.

Foto: www.khl.ru

Jiří Hudler v dresu Dynama Moskva

Článek

O tom, že Hudler i Rachůnek ambiciózní klub Kontinentální ligy po nevydařené sezóně opustí, se spekulovalo už od vyřazení týmu v prvním kole play off. Nyní je to jisté a oba Češi si mohou hledat nové angažmá.

Hudler se prakticky jistě vrátí do Detroitu, ze kterého před rokem do Dynama přišel. Klub NHL před několika dny potvrdil, že je s hokejistou v kontaktu a má zájem o jeho opětovné angažování.

Obdobně se minulý týden vyjádřil i hráčův český zástupce Pavel Maršoun. "V Detroitu zjistili, že jim Jirka chybí. Nejen na ledě, ale i v kabině," řekl Maršoun.

Karel Rachůnek (vlevo) také v dresu Dynama Moskva končí.foto: www.khl.ru

S tím, že v příští sezóně nebude v Moskvě pokračovat, počítal i Rachůnek. "Podepsal jsem smlouvu původně na dva roky a plus další dva roky bylo přání Dynama. Osobně jsem počítal s dvěma roky," uvedl Rachůnek začátkem dubna na srazu národního týmu.

Reklama

Související témata: