Hlavní obsah

Tohle muselo bolet! Novotného spoluhráč opouštěl led po ošklivém nárazu na nosítkách

Jaroslavl/Praha

Štěstí v neštěstí měl v utkání Kontinentální hokejové ligy proti suverénovi soutěže CSKA Moskva ruský útočník Jaroslavle Vladislav Kartajev. Po ošklivém nárazu do tyčky branky opustil ledovou plochu v péči záchranářů a lékaři se v první chvíli obávali těžkého zranění. To se naštěstí nepotvrdilo.

Děsivé zranění v KHL

 
Článek

Kartajev se na začátku druhé třetiny dostal do přečíslení dvou na jednoho, střelou na vzdálenější tyč ale Lalandovu branku minul. Vzápětí navíc zaškobrtl o ležícího obránce moskevského celku Vorobjova a po nekontrolovaném pádu narazil do tyčky.

Třiadvacetiletý rodák se na ledě svíjel v bolestech a do útrob stadiónu zamířil až na nosítkách. Doktoři měli v první chvíli podezření, jestli spoluhráč Jiřího Novotného neutrpěl zlomeninu obratle, nemocniční vyšetření to ale naštěstí vyloučilo. Zatím ale není jasné, kdy se Kartajev bude moci vrátit na led.

Lokomotivu nakonec stačila branka Jiřího Novotného jen k bodu, CSKA i s dalším českým reprezentantem Ondřejem Němcem v sestavě vyhrálo 3:2 po samostatných nájezdech.

Reklama

Související témata: