Hlavní obsah

Kluci, do toho! Hokejoví fanoušci dychtí po další medaili

Praha

Národní hokejový tým se úspěšně rve na mistrovství světa v Rusku a fanoušci mají důvod k euforii! Start se podařil, po třech zápasech mají reprezentanti na svém kontě osm bodů a jejich příznivci věří, že vítězné tažení výběru trenéra Vladimíra Vůjtka nepřeruší ani dnešní zápas s Norskem (od 15:15 SELČ, vysílá ČT Sport, podrobná on-line reportáž na Sport.cz).

Anketa k výkonům na hokejovém MS před zápasem s NorskemVideo: Sport.cz

 
Článek

„Myslím, že je naši rozstřílejí," očekává další bodový přísun a gólové akce mladý fanoušek v anketě pro Sport.cz. „Určitě to zvládneme, stoprocentně," dodává další. A bude odpoledne držet partě kolem kapitána Tomáše Plekance znovu palce? „No jasně, už mám vychlazený pivo."

Jedinou porážku z 24 duelů s Nory si česká reprezentace připsala v roce 2010 v Mannheimu, kde podlehla 2:3. Nakonec ale slavila senzační zlato! Na minulých třech šampionátech ovšem na medaili nedosáhla, podaří se letos čekání na některý z cenných kovů ukončit?

„Ano, věřím jim. Výhra nad Rusy mě úplně šokovala, ale jak je vidět, jsou to mladí kluci, horká krev. Mají šanci," zní vox populi. Souhlasí i další fanoušek: „A může z toho být i zlato! I ta Kanada se dá porazit, když bude trošku štěstí."

Takže: Kluci, do toho!

Jak dopadnou čeští hokejisté na letošním MS v Rusku?
Získají zlato
50,6 %
Budou ve finále, ale na zlato nedosáhnou
20,5 %
Vybojují bronz
11,8 %
Medaili nezískají
17,1 %
Celkem hlasovalo 11493 čtenářů.

Reklama

Související témata: