Hlavní obsah

Propagační video k MS na Slovensku odhaleno. Vzdává hold slzám štěstí i zármutku

Praha

Hokejové mistrovství světa sice začne v Bratislavě a Košicích až za čtyři měsíce, organizační výbor turnaje však už nyní představil krátké propagační video. Využito bude k propagaci šampionátu nejen na Slovensku, ale i v zahraničí. Proto byla kromě slovenské verze připravena i ta anglická.

Propagační video k hokejovému MS 2019 na Slovensku

 
Článek

Oficiální video, které trvá šedesát vteřin, ukazuje tváře hráčů i fanoušků v různých situacích během předchozích světových šampionátů.

„Video zachycuje radost, smutek, napětí, touhu i zklamání. Hokejové tváře hráče i fanoušků jsou plné emocí, kdy společně bojují o každý centimetr ledu a o vítězství. Vzdáváme hold slzám štěstí i zármutku, vášnivému hněvu i nezkrotnému nadšení," uvedl Peter Kačenka z mediální agentury Wiktor Leo Burnett, která se na vytvoření videa podílela.

MS na Slovensku odstartuje 10. května. Česká reprezentace se v základní skupině B utká v Bratislavě se Švédskem, Ruskem, Švýcarskem, Norskem, Lotyšskem, Rakouskem a Itálií. Skupinu A hranou v Košicích tvoří Kanada, USA, Finsko, Německo, Slovensko, Dánsko, Francie a Velká Británie.

Reklama

Související témata: