Hlavní obsah

Český útočník Frolík se představí v Utkání nadějí NHL

NEW YORK

Český hokejový útočník Michael Frolík z Floridy byl nominován na Utkání nadějí NHL, které se bude hrát v sobotu 24. ledna v rámci víkendového programu All Star Game v Montrealu. Dvacetiletý kladenský odchovanec se v této sezóně dočkal premiéry v prestižní zámořské soutěži a vybojoval si místo v základní sestavě Panthers. V 38 zápasech si připsal 17 bodů za osm gólů a devět asistencí.

Článek

V desetičlenném výběru nováčků jsou společně s Frolíkem další útočníci Patrik Berglund ze St. Louis, Mikkel Broedker z Phoenixu, James Neal z Dallasu, Kris Versteeg z Chicaga, Blake Wheeler z Bostonu a jednička loňského draftu Steve Stamkos z Tampy Bay. Z obránců byli vybráni Drew Doughty z Los Angeles a Luke Shenn z Toronta, v brance se představí vycházející hvězda Columbusu Steve Mason.

V pořadí 6. ročník YoungStars Game se hraje prvně podle nového formátu, kdy se úplní nováčci NHL utkají s hokejisty, kteří hrají prestižní soutěž stabilně už druhou sezónu. V jejich týmu se objeví forvardi Nicklas Bäckström z Washingtonu, Andrew Cogliano z Edmontonu, Brandon Dubinsky z New Yorku Rangers, Bryan Little z Atlanty, Milan Lucic z Bostonu, Mason Raymond z Vancouveru a Devin Setoguchi ze San Jose. V obraně se představí Kris Letang z Pittsburghu s Markem Staalem z New Yorku Rangers a gólman Erik Ersberg z Los Angeles

Reklama