Hlavní obsah

VIDEO: Jágr rozváží létající pizzu. Doveze, usměje se a salutuje. Ale jen v reklamě

PRAHA

Postava na skútru se prohání ulicemi a spěchá s teplou pizzou. Po vyšlapání schodů a sundání helmy se dvě krásky nestačí divit. Jaromír Jágr jim přivezl objednanou pizzu. Podle posledních reakcí v Pittsburghu určitě nešlo o slečny z Pensylvánie. Český útočník ale neskončil s hokejem, jen pokračuje v reklamě pro sázkovou kancelář, která sponzoruje kladenský klub, kde on je většinovým majitelem.

Jaromír Jágr s pizzou

Článek

Devětatřicetiletý hokejista má s reklamou velké zkušenosti, pár jich už má za sebou. V předešlé si zahrál na Santa Clause. Předtím zase za půl minuty stihl projít a zavzpomínat na svoji kariéru. Vše v oranžovém triku s nápisem Philadelphia a číslem 68. V černém tričku si připomněl Pittsburgh, následoval červený Washington, který vystřídal modrý New York. Po něm následoval i ruský Omsk. Jágr seděl na posteli v bílém a z azbuky měl vyšito své jméno s obrovským číslem 68.

Když měl kladenský odchovanec ještě dlouhé vlasy a svět okouzloval z Pittsburghu, natočil reklamu na kolo. V dalším spotu se předvedl v roli učitele, kde trpělivě zkoušel chytré žáky z hry Bingo. Asi nejznámější skeč Jágr převedl s americkým symbolem, kterým je žvýkačka. Za pár let následovala i reklama na kloubní preparát. V posledním představení propaguje společnost, která sponzoruje kladenské Rytíře.

Ale byl to opravdu on na skútru, který vezl pizzu...

Reklama