Hlavní obsah

Řepík se přesunul z Floridy na farmu do San Antonia

SUNRISE

Český hokejista Michal Řepík se po pouhých třech dnech strávených v prvním týmu Floridy opět vrátil na farmu do San Antonia. Panthers poslali třiadvacetiletého útočníka do nižší AHL v sobotu spolu s Jonathanem Matsumotem, aby na soupisce uvolnili místo pro nové posily Wojtka Wolského z New Yorku Rangers a Jerreda Smithsona z Nashvillu.

Foto: Fred Chartrand, ČTK/AP

Michal Řepík.

Článek

Řepík tak nastoupil za Floridu jen ve čtvrtečním utkání při domácí porážce s Minnesotou 2:3 po samostatných nájezdech. Celkem v této sezóně NHL odehrál za Panthers 17 utkání a zaznamenal pět bodů za dvě branky a stejný počet asistencí. V AHL má na kontě z 36 zápasů 24 bodů (10+14).

Wolského získala Florida v sobotu z New Yorku Rangers výměnou za obránce Michaela Vernaceho a právo výběru ve třetím kole draftu v roce 2013. Polský rodák s kanadským občanstvím přišel na Manhattan loni v lednu z Phoenixu v rámci trejdu za českého obránce Michala Rozsívala, v této sezoně kvůli problémů s třísly ale odehrál jen devět utkání a připsal si tři asistence. V dresu Panthers se hned uvedl gólem při výhře na ledě Caroliny 3:2 po samostatných nájezdech.

Smithsona získala Florida v pátek z Nashvillu za volbu v šestém kole letošního draftu.

Reklama

Související témata: