Hlavní obsah

Teď se můžu porvat s těmi, které nemám rád. I s Hertlem, vzkázal Scott po konci v San Jose

San Jose

Před startem uplynulé sezóny jej San Jose získalo i kvůli tomu, aby na ledě chránil své spoluhráče. Přes dva metry vysoký a více než 115 kilo vážící hokejový útočník John Scott skutečně nastupoval povětšinou ve čtvrtém útoku, a byť svou primární úlohu zvládal celkem obstojně, kontrakt pro další ročník v týmu Žraloků si tím nevybojoval a 1. července se stane nechráněným volným hráčem. A tak se se svými, dnes již bývalými parťáky rozloučil se svým typickým humorem...

Foto: Profimedia.cz

John Scott v dresu San Jose posílá k ledu Jordana Nolana z Los Angeles.

Článek

„Děkuji všem fanouškům San Jose za dobrou sezónu. Strávený čas tady jsem si užíval, přestože na ledě jsme prožili složitý rok," připomenul ve svém vzkazu na Instagramu dvaatřicetiletý rodák z kanadského Edmontonu, že se Sharks nepodařilo proniknout do bojů o Stanleyův pohár.

Přestože v NHL nastoupil Scott za sedm sezón téměř ke třem stům zápasům, připsal si v nich jen pět branek a stejný počet asistencí. Jeho práce ale spočívá v něčem jiném, o čemž svědčí přes 500 trestných minut. Na ledě je sice mužem, se kterým se soupeři radši nechtějí dostat do křížku, v kabině ale Scott naopak patří k mužům, kteří nezkazí žádnou legraci.

Což potvrdil i v další části své zprávy věnované hráčům Žraloků. „Odteď se už aspoň můžu porvat s některými kluky, které jsem v týmu opravdu neměl rád," uvedl Scott a připojil twitterové účty sedmi hráčů, mezi nimiž nechyběl ani český forvard Tomáš Hertl. Těmi dalšími byli Barclay Goodrow, Chris Tierney, Logan Couture, Mike Brown, Tommy Wingels a Raffi Torres.

„Ty jo, řekl bych, že jsem neměl rád nikoho," uzavřel Scott svůj vzkaz.

Reklama

Související témata: