Hlavní obsah

Nejste spokojeni se vstupenkou na MS? Vyměňte ji

PRAHA

Pokud nepatříte ke šťastlivcům, kterým se podařilo zakoupit vstupenku na atraktivní zápasy letošního MS v hokeji, a spokojili jste se s lístkem na jiné, pro vás nezajímavé utkání, neházejte flintu do žita. Český rozhlas 7 - Radio Praha zřídil elektronickou směnárnu vstupenek, kde při troše štěstí můžete svou vstupenku vyměnit nebo získat jinou.

Foto: PRÁVO/Michaela Říhová

O vstupenky na MS v hokeji byl ihned po prodeji obrovský zájem

Článek

Na internetu návštěvníci zjistí aktuální stav nabídky a poptávky na zápasy základní skupiny a budou moci vložit svůj inzerát a kontakt. "Směnárna vychází vstříc fanouškům, kteří si kvůli systému prodeje vstupenek museli zakoupit lístky i na zápasy, o něž neměli zájem, a na jiná utkání je naopak nesehnali. Elektronická směnárna jim umožní formou nabídky a poptávky takové vstupenky vyměnit," vysvětlila ČTK vedoucí Internet teamu Radia Praha Jitka Hrabánková.

Směnárna bude spuštěna ve čtvrtek 12. února v pravé poledne na adrese www.radio.cz/hokej. Bude mít českou, anglickou, německou, francouzskou a ruskou verzi, aby ji mohli využít i hokejoví příznivci ze zahraničí.

Svaz se od akce distancuje

"Pokud se po zahájení mistrovství světa ukáže, že směnárna splnila svůj účel, zůstane v provozu po zbytek šampionátu," dodala Hrabánková. "Směnárna je určena výhradně ke zveřejňování inzerátů pro výměnu, nikoli prodej vstupenek," zdůraznila. Maximální počet vstupenek, který může být nabízen nebo poptáván v jednom inzerátu, je pět.

"Na jednu stranu tuto aktivitu vítám, protože skutečně může fanouškům vyjít vstříc v jejich zájmu o lístky na konkrétní utkání. Na druhou se obávám, aby se lidé nestali terčem podvodníků, nebo aby se do oběhu nedostaly padělky vstupenek. Hokejový svaz nemá s chystanou elektronickou směnárnou nic společného, není proto ani garantem, že nedojde k něčemu nekalému," řekl ČTK Zbyněk Kusý, šéf organizačního výboru MS.

Reklama