Hlavní obsah

Hlinka a spol. mají u reprezentace dvouleté smlouvy

PRAHA

Hlavní trenér Ivan Hlinka, asistenti Radim Rulík a Ondřej Weissmann i generální manažer Zbyněk Kusý mají před sebou u hokejové reprezentace dvouleté funkční období. Všichni členové realizačního týmu, který byl vytvořen po letošním MS v Praze a Ostravě, totiž podepsali smlouvy platné do 31. května 2006. Premiéra je čeká na letním Světovém poháru.

Foto: Archiv PRÁVO

Ivan Hlinka bude vést reprezentace minimálně dva roky

Článek

"Jedná se o celkem jednoduché smlouvy, přesněji dohody o pracovní činnosti," uvedl svazový generální sekretář Martin Urban pro ČTK. Realizační tým tvoří vedle trenérského triumvirátu a generálního manažera také Urban, jenž bude plnit úlohu vedoucího mužstva, kondiční trenér Marian Jelínek, lékaři Zdeněk Ziegelbauer a Jan Vanáč, fyzioterapeut Pavel Kolář, kustod Petr Bílek, maséři Pavel Vlašic a Pavel Křížek. Styk s médii bude mít na starosti Pavel Bárta.

Pro Světový pohár tento tým ještě doplní předseda Českého svazu ledního hokeje (ČSLH) a člen výkonného výboru ČSLH zodpovědný za vrcholový hokej. Jejich jména však budou známa až po volební konferenci ČSLH, která se uskuteční 26. června v Praze.

Reklama