Hlavní obsah

Briatore se stal otcem a pochvaluje si nejkrásnější Grand Prix

ŘÍM

Bývalý dlouholetý šéf týmu Renault Flavio Briatore už sice sleduje svou milovanou formuli 1 pouze jako divák, nicméně nyní dostal jiný důvod k radosti. Jeho manželka mu porodila prvního syna, na něhož se známý bonviván těšil jako na svou "nejkrásnější Grand Prix".

Článek

Devětapadesátiletý Briatore skončil ve formuli po 20 letech loni v září, poté co ho Mezinárodní automobilová federace (FIA) potrestala za jeho roli v takzvané Singapurské aféře doživotním zákazem působení v seriálu. Ital sice u francouzského soudu s odvoláním proti suspendaci uspěl, ovšem do F1 se vrátit nehodlá.

"Nejkrásnější Grand Prix mého života teď bude mé dítě. Je ten pravý čas na to stát se otcem. Prožívám tento moment s velkými emocemi, je to pro mě neuvěřitelné," uvedl Briatore ještě předtím, než mu jeho sedmadvacetiletá manželka Elisabetta Gregoraciová porodila v Nice syna, jenž dostal jméno Nathan Falco.

Briatore je biologickým otcem první dcery Heidi Klumové Helene, jež se narodila v roce 2004. Německá modelka se s ním ovšem rozešla ještě v těhotenství a Ital nijak v dívčině životě nefiguruje. Šestiletou Helene už adoptoval současný manžel Klumové a otec jejích dalších tří dětí zpěvák Seal.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.