Hlavní obsah

Zbitý Ecclestone neztratil smysl pro humor, využil ho v reklamě

PRAHA

Na konci listopadu se šéf formule 1 Bernie Ecclestone stal obětí loupežného přepadení. Nijak to s ním ale nezamávalo, naopak. Svérázným způsobem si z něj udělal legraci, když se nechal zbitý nafotit pro reklamní kampaň.

Článek

Teď už je Ecclestonovi veselo, ale v listopadu mu do smíchu nebylo. Vrhli se na něj hned čtyři útočníci, kteří si ho podali a obrali ho i s jeho přítelkyní o hodinky, klenoty a další cennosti, prý v hodnotě až 200 tisíc liber.

Ecclestone se po přepadení nijak neskrýval, hned druhý den se objevil na veřejnosti. A pak dostal dokonce nápad, že by mohl celou nešťastnou událost vtipně využít.

Nafotil reklamu pro hodinky Hublot, která je oficiálním partnerem formule 1. Fotografii "pocuchaného" obličeje promotéra prestižního závodního seriálu přitom doplňuje Ecclestonův dovětek: "Podívejte se, co lidé udělají kvůli hodinkám Hublot." Reklamu chce švýcarský výrobce publikovat v britském tisku.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.