Hlavní obsah

Pešek hledá dívku na rošt

PRAHA

Lukáš Pešek, nejlepší český motocyklový závodník současné doby, hledá dívku na startovní rošt pro Grand prix Brna 2007. Tým Valsir Seedorf Racing, jehož barvy Pešek hájí, chce po bok průběžně čtvrtého jezdce mistrovství světa třídy do 125 ccm postavit českou slečnu...

Článek

„Chceme touhle cestou přiblížit závody třem českým dívkám,“ vysvětluje Karel Pešek senior, otec závodníka, slavícího letos jedno vítězství, dvě druhá místa a jedno třetí. „Lukáš bude v porotě taky, pokud mu to jeho přítelkyně tedy dovolí,“ směje se Pešek senior.

Vybrané dívky budou na startovním roštu po boku Lukáše Peška, Španěla Nicolase Terrola – dvojky týmu Valsir Seedorf Racing – a Karla Peška juniora, bratra jedničky stáje nizozemského fotbalisty. „Samozřejmě jsem šťastný, že oba kluci pojedou brněnskou GP, ale budou to nervy,“ usmívá se Pešek senior v reakci na udělení divoké karty mladšímu synovi.

Grand prix České republiky se pojede 19. srpna na Masarykově okruhu v Brně. Přístup do boxů a na rošt získají tři dívky. Všechny informace jsou na internetových stránkách www.lukas-pesek.com. Uzávěrka přihlášek je 10. srpna!

Reklama