Hlavní obsah

Cechlová už nemusí v Monaku nic dokazovat

Na třetí vítězství v řadě bude o víkendu při Světovém atletickém finále útočit diskařka Věra Cechlová-Pospíšilová. Česká reprezentantka se do Monaka těší, i přesto, že letos po zisku bronzu na MS v Helsinkách nemusí dokazovat soupeřkám, že patří mezi špičku. "Vždy jsem chtěla odčinit to, že jsem na vrcholu sezóny nezískala medaili," vzpomíná v rozhovoru pro Právo.

Foto: archiv

Diskařka Věra Cechlová-Pospíšilová

Článek

Zítra budete obhajovat vítězství z předchozích dvou ročníků Světového atletického finále. Čím to, že se vám v Monaku vždycky tak daří? Jezdila jsem tam v jiné pozici než letos, vždy jsem chtěla odčinit to, že jsem na vrcholu sezóny nezískala medaili. To letos odpadlo, ale i tak se těším. Je skvělé, že nás jede víc Čechů včetně mé kamarádky Pavly Hamáčkové.

V Monaku máte každý rok možnost vyrazit do společnosti na vyhlášení nejlepších atletů sezóny. Vezete si s sebou nové šaty? Nekupuju si je speciálně do Monaka, spíš když se mi během roku nějaké líbí, tak si je koupím a pak se těším, až je na nějaké akci budu moci provětrat.

Po závodech přijde dovolená? Přesně tak, ve středu odlétám s manželem a přáteli do Dominikánské republiky.

Manžel vám slíbil za medaili na mistrovství světa dalšího psa, už ho máte? Diskutovali jsme o tom a shodli jsme se, že si raději pořídíme větší plemeno, až na něj budeme mít víc času. Po olympiádě v Pekingu plánuji přestávku a bylo by hezké, kdyby pes vyrůstal s naším dítětem. A taky náš buldoček Fanda už bude rozumnější.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.