Hlavní obsah

Český šampion se musí připravovat na UFC v domácí tělocvičně

Praha

Každý má jinou představu o domácím tréninku. Pokud jste zápasník MMA a připravujete se na premiéru v UFC v dnešní době, přichází na řadu krizová řešení. Své o tom ví Jiří Procházka, který se připravuje doma, protože jeho mateřská tělocvična v Brně Jetsaam Gym je zavřená. Část svého tréninku šampion japonské organizace Rizin představil ve videu.

Foto: Facebook: Jirka Deniska Procházka

Jiří Procházka se musí připravovat na premiéru v UFC v improvizovaných podmínkách.

Článek

„V tuto chvíli máme kompletně zavřený gym a každý zápasník se udržuje sám, ve svém prostředí. Jiří je v Hostěradicích, kde trénuje ve své tělocvičně. Jede základní práci na pytel, běhá, v rámci možností posiluje," poodhalil současné dny Procházkův trenér a manažer Martin Karaivanov.

V lednu brněnský bojovník podepsal kontrakt s UFC, první zápas chtěl stihnout do letních prázdnin, otázkou je, zda je kvůli pandemii koronaviru toto přání ještě reálné. Jisté je, že do této organizace vstupuje ze všech českých zápasníků v UFC s nejlepší startovací pozici. Nikdo neměl za sebou tolik zápasů, výher, mistrovský pás zahraniční organizace a neatakoval pozici světové desítky.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

Home office //\\ @bjp_store

Příspěvek sdílený Jiří Procházka (@jirkaprochazka),Bře 29, 2020 v 5:11 PDT

Několik týdnů ale Procházka nemá ideální přípravu. „Z předchozích příprav na zápasy už sám ví, co má v tomto mezidobí dělat. Jakmile skončí karanténa a bude jasno o našich dalších krocích v UFC, začneme se připravovat přímo na daného soupeře," dodal Karaivanov.

Procházka dosáhl v MMA kariéře na 26 výher, z toho 23 stylem K.O., případně T.K.O. Prohrál jen třikrát. Naposledy v roce 2015.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.