Hlavní obsah

Smůla T-Mobile na Tour pokračuje, Burghardt se srazil se psem

BRIANCON

Ani po dni volna se nezastavila smolná série cyklistického týmu T-Mobile, jenž už na Tour de France přišel kvůli pádům o tři jezdce. Tentokrát však měla německá stáj štěstí v neštěstí - Marcus Burghardt vyvázl ze srážky se psem nezraněn. Dokonce nic se nejspíš nestalo ani psovi.

Článek

K nehodě došlo zhruba padesát kilometrů od startu úterní královské etapy, která vedla z lyžařského střediska Val d'Isére. Německý cyklista Burghardt se nebyl schopný vyhnout labradorovi, který mu přeběhl přes cestu, a skončil na zemi. Ačkoli při nehodě zničil kolo, ani on, ani pes se nezdáli být zraněni.

Šéfové T-Mobile si tak mohli oddechnout, neboť už po prvním týdnu se sestava zredukovala na pouhých šest jezdců. Brit Mark Cavendish a Australan Michael Rogers vzdali v neděli, navíc po skončení etapy se srazil s divákem Němec Patrik Sinkewitz a také pro něj letošní Tour skončila.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.