Hlavní obsah

Basketbalisté Clevelandu jsou na odpis, v NBA prohráli 18. zápas v řadě

BOSTON

Basketbalisté Clevelandu prohráli v NBA s Bostonem 95:112. Pro nejhorší tým soutěže to byla už 18. porážka v soutěži za sebou. Cavaliers tak dělí jediná prohra od vyrovnání klubového rekordu v počtu porážek v řadě během jedné sezóny.

Foto: Adam Hunger , Reuters

Hráč Bostonu Von Wafer (vpravo) patřil k hvězdám zápasu.

Článek

Cleveland je také majitelem nelichotivého maxima celé soutěže: v sezóně 1981/82 prohrál 19 zápasů za sebou a poté v následujícím ročníku ztratil i úvodních pět utkání.

"Prohrávat je těžké. A je jasné, že nemůžeme přehlížet, kolik zápasů jsme už prohráli a jaké rekordy jsme překonali," řekl Antawn Jamison. "Nelíbí se nám, že jsme nejhorší v lize. Proto se snažíme dělat všechno pro to, abychom to napravili. Víc dělat nemůžeme," dodal.

Bez LeBrona Jamese to prostě nejde

Clevelandu se v první sezóně po odchodu hvězdného LeBrona Jamese vůbec nedaří. V posledních 28 zápasech jen jednou zvítězil a z nejlepšího týmu minulého ročníku se stalo nejhorší mužstvo NBA.

"Vůbec mě to nezajímá, na počet proher se nedívám. Dívám se na to, jestli se zlepšuje naše hra, a jsem přesvědčen, že to zlomíme," uvedl trenér Byron Scott.

Výsledky NBA:
Boston - Cleveland 112:95, Dallas - LA Clippers 112:105, LA Lakers - Utah 120:91, Sacramento - Charlotte 89:84, Washington - Denver 109:120.

Reklama

Související témata: