Hlavní obsah

Plážová volejbalistka Kolocová má po rozchodu se Slukovou novou parťačku

Praha

Plážová volejbalistka Kristýna Kolocová už po rozchodu s dosavadní partnerkou Markétou Slukovou našla spoluhráčku. Příští zápasy odehraje po boku Hany Skalníkové. Kolocová to oznámila na své facebookové stránce.

Foto: Profimedia.cz

Hana Skalníková bude novou partnerkou Kristýny Kolocové.

Článek
Fotogalerie

"Budu přemýšlet, jestli se v Česku dá najít někdo, s kým by se dalo bojovat o nejvyšší příčky, aby mi to dávalo smysl," říkala Kolocová na tiskové konferenci, na níž společně se Slukovou oznamovaly konec jejich spolupráce.

A jak se zdá, alespoň na nejbližší zápasy se jí to podařilo. "Dnes jsme se domluvily s Hankou Skalníkovou (dříve Klapalovou), že spolu odehrajeme zbytek sezóny na české půdě," napsala Kolocová na svém účtu na sociální síti.

Kolocová zamýšlí souhru se Skalníkovou vyzkoušet už příští víkend na turnaji Super Cup v Praze. "S kým se vrátím na mezinárodní pole, zatím ještě nevím, vše promýšlím, zjišťuji možnosti a hned, jak budu chytřejší, povím to i vám...," dodala Kolocová.

Na konci vzkazu ještě poděkovala své nové partnerce, že její nabídku přijala. "Jsem ráda, že jako relativně pořád ještě novopečená maminka moji nabídku přijala a doufám, že nám to spolu půjde a hlavně - že nás to bude bavit," věří sedmadvacetiletá beachvolejbalistka.

Skalníková se společně s Lenkou Háječkovou zúčastnila olympijských her v Londýně, kde skončily na sedmnácté příčce. Obě pak přerušily kariéru kvůli těhotenství a Háječková už nezamýšlí vrátit se do vrcholového sportu.

Někdejší partnerka Kolocové Sluková oznámila už dříve, že bude pokračovat s Barborou Hermannovou.

Reklama

Související témata: