Hlavní obsah

Čeští freestyle karatisté vybojovali několik zlatých medailí

PRAHA

Úspěšné sportovní turné mají za sebou členové českého týmu freestyle karate "NoGravity". Během června a července se David Stránský, Marek Svitek, Jonáš Petřík, Martin Müller a Jiří Švestka zúčastnili několika turnajů, na nichž vybojovali skvělé výsledky.

Foto: Jiří Švestka

Freestyle karate

Článek

Na konci června se talentovaní závodníci představili na největším evropském závodě Judgement Day v Sheffieldu ve Velké Británii. Jonáš Petřík zde získal zlatou medaili v kategorii hudebních sestav mužů. Další zlato přidal David Stránský spolu s Markem Svitkem v kategorii týmových sestav.

Poté se čeští reprezentanti zúčastnili největšího světového závodu ve freestyle karate U.S.Open v Orlandu v USA. Tady vybojoval jedenáctiletý Martin Müller  první místo v kategorii kreativních forem. David Stránský obsadil šestou příčku a Jonáš Petřík osmou v kategorii hudebních sestav mužů. V kategorii týmových sestav pak Marek Svitek s Davidem Stránským obsadili deváté místo.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.