Hlavní obsah

V bance má dvě miliardy, proč se nechat řezat každý den. Přijde MMA o zlaté vejce?

Praha

Prezident a jeho noční můra. Ten, který umí vydělat milióny dolarů se mu už nikdy nemusí vrátit. Řeč je o nejlepší lize bojových sportů UFC. Šéf Dan White připustil, že Conor McGregor se už nemusí vrátit do klece. Proč? Má vyděláno. A to částku, o které si většina lidí ani nedovolí snít.

Foto: Profimedia.cz

Já rozhodnu. Conor McGregor je svérazný zápasník, který má svoji hlavu.

Článek

„McGregor se už nikdy nemusí vrátit do UFC, protože má 100 miliónů dolarů," citoval prezidenta server dailymail.co.uk. V oktagonu se objevil irský bouřlivák naposledy před rokem, když se mu postavil Eddie Alvarez.

I když je Ir šampiónem a mediální hvězdou UFC, naditější měšec dolarů si vydělal v ringu, když si v srpnu tohoto roku šel vyzkoušet box. Jeho zápas s neporaženým Floydem Mayweatherem byl globální sportovní show, kde McGregor pobral odhadem 100 miliónů dolarů, v přepočtu na koruny přes dvě miliardy. Samozřejmě k tomu má na kontě pár dalších miliónů z přechozích zápasů. K tomu sponzoři také přihodí nějaký ten dolar.

Z této částky proto právě plyne obava, že s tímto finančním polštářem nebude chtít rodák z Dublinu podstupovat další bolestivou přípravu. Proto se White ptá, najde motivaci McGregor?

„Znám chlápky, kteří vydělali méně, byli to právníci, celý život chodili do školy a přestali pracovat," dává White příklad ze svého okolí a dodává. „Zkuste každý den vstávat a dostávat rány do obličeje, když máte v bance sto miliónů dolarů. Peníze změní hodně lidí."

I když McGregor neměl rok zápas v kleci, stále je nejtučnějším mediálním a finančním přínosem UFC. Jestli přijde prezident o zlaté vejce, se uvidí v následujících měsících.

Reklama

Související témata: