Hlavní obsah

World Series of Poker 2012 v plném proudu

Olinka - PokerLife

V programu letošního ročníku je celkem 61 turnajů (s buy-iny v rozmezí $500 až $1.000.000) ve všech pokerových variantách, které tradičně vrcholí 7. až 16. července desetidenním Main Eventem se startovným $10.000. V průběhu osmi týdnů konání WSOP navštíví lasvegaské kasino Rio více než 75.000 hráčů ze všemožných koutů světa.

Foto: gettyimages.com

Zaostřeno na Las Vegas, kde právě probíhá největší pokerová událost roku 43. ročník WSOP.

Článek
Fotogalerie

Prestižní boj o zlaté náramky si nenechá ujít žádná z pokerových hvězd. Komu se zatím mimořádně daří je Phil Ivey, který se již v pěti eventech probojoval na finálový stůl, a přestože zatím na zlatý náramek nedosáhl, vyhoupl se do vedení žebříčku hráče roku - WSOP Player of the Year 2012. Dalšímu Philovi, tentokrát Hellmuthovi se letos jeden náramek již získat podařilo, pro Hellmutha je to už dvanáctý úlovek do šperkovnice.

Jako obvykle si i v letošním roce zatím nejvíce vítězství připsali Američané, další náramky poputují do Kanady, Bulharska, Francie, Nizozemí, Belgie a vůbec poprvé v historii WSOP i do Japonska. Cenné vítězství pro zemi vycházejícího slunce získal v turnaji $5.000 Pot-Limit Omaha japonský hráč Naoya Kihara, kterému se podařilo porazit přes 400 hráčů a první místo mu vyneslo kromě ceněného šperku přes $500.000.

Letošní WSOP se přehoupla do druhé poloviny, ale to nejlepší nás ještě čeká. Začátek července bude patřit turnaji s nejvyšším buy-inem ($1.000.000) v dějinách pokeru Big One for One Drop a největší pokerovou událost roku završí ostře sledovaný Main Event.

Reklama