Hlavní obsah

VIDEO: Šarapovová terčem vtipů! Po boku Djokoviče ji parodoval i její přítel Dimitrov

Londýn/Praha

Srbský tenista Novak Djokovič opět dokázal, že kromě výtečného hráče je i skvělým komikem. Na tradiční exhibici The Boodles v Londýně, která předchází startu grandslamového Wimbledonu, bavil přítomné diváky parodováním Marie Šarapovové. Světová jednička však u toho nezůstala sama, neváhal se k ní přidat Bulhar Grigor Dimitrov. Tedy nikdo jiný, než současný přítel ruské krásky.

Tenisté Djokovič a Dimitrov imitují chování Rusky Šarapovové.

 
Článek

Striptýz Djokoviče a Dimitrova při exhibici

Fanoušci si přišli na své už během exhibice obou tenistů, kterou Djokovič nakonec vyhrál 5:7, 6:3 a 10:6. Při jedné z výměn stran si Srb nechal roztleskat obecenstvo, aby následně přetáhl přes hlavu triko a ukázal svou vyrýsovanou postavu. Následně ke stejnému činu vybídl i Dimitrova, jenž dlouho neváhal, Djokoviče napodobil a nadšeným divákům své triko hodil.

Ještě větší ohlas však vyvolala pozápasová imitace chování Marie Šarapovové na kurtu. Djokovič slavné hráče parodoval již v minulosti, za terč si tehdy vybral Rafaela Nadala nebo právě Šarapovovou. „Už je to nějaká doba, co jsem Marii napodoboval. Ale myslím, že tady Grigor je v tom pravděpodobně lepší," otočil se směrem k dvaadvacetiletému Bulharovi a narážel na to, že s o čtyři roky starší Ruskou právě randí.

Že by Dimitrova přepadl strach, aby doma nedostal vynadáno? Ani náhodou! „Budu předvádět chůzi," vyhlásil hned a Djokovič kontroval. „Já budu podávat!" Už při Bulharově nástupu na kurt ve stylu Šarapovové se publikum smálo a tleskalo.

Jakmile ale Djokovič předváděl Šarapovové soustředění čelem zády do kurtu a pak i úpravu vlasů před servisem, ovace zesílily. Vrcholem pak bylo ječivé heknutí po podání, které tak neodmyslitelně k ruské hráčce patří.

A smál se i Dimitrov, který si svůj vztah se Šarapovovu užívá. „S Marií je to zatím mezi námi moc dobré. Ale musím být připraven na to, že všude přitahujeme pozornost," přiznal dvaatřicátý hráč žebříčku, jehož vrcholem ve Wimbledonu bylo druhé kolo z posledních dvou let. To Djokovič v All England Clubu touží zopakovat triumf z roku 2011.

Reklama

Související témata:
  4 : 6, 6 : 3, 6 : 3 Andrejevová - Nosková 4 : 6, 6 : 3, 6 : 3 konec
20240426T11 : 00:00+0200
Andrejevová vs. Nosková
Andrejevová vs. Nosková
Andrejevová
Nosková
  Bejlek - Kalinská dnes 15 : 45
20240426T15 : 45:00+0200
Bejlek vs. Kalinská
Bejlek vs. Kalinská
Bejlek
Kalinská
  Cristianová - Krejčíková dnes 15 : 45
20240426T15 : 45:00+0200
Cristianová vs. Krejčíková
Cristianová vs. Krejčíková
Cristianová
Krejčíková
  Vondroušová - Rogersová dnes 16 : 35
20240426T16 : 35:00+0200
Vondroušová vs. Rogersová
Vondroušová vs. Rogersová
Vondroušová
Rogersová