Hlavní obsah

Duel expertů: 53. kolo

Nepříliš vydařené kolo mají za sebou oba účastníci Duelu expertů. Volnasek i Eurotiper trefili po jednom zápase, a tak je rozdíl mezi nimi stále minimální. Vylepší si tento víkend svou bilanci, která je stále v kladných číslech? Sledujte Duel expertů!

Foto: Eurotip.cz

Soutěž na Eurotip.cz

Článek

Pravidla duelu jsou jednoduchá. Utkávají se mezi sebou dva experti, kteří dříve uspěli na soutěžním webu Eurotip.cz . Každý víkend si vyberou tři sázkové příležitosti z bohaté víkendové nabídky společnosti bwin, své tipy odůvodní a obodují na stupnici 1/10 - 10/10. Po každém víkendu se jim potom bude počítat úspěšnost a celková bilance.

volnasek - 52. kolo - shrnutí
ZápasTipKursVkladVýsledek
Eisbaren - KolnLinkoping - HV 71Lillestrom - Molde1111.902.201.719/108/109/102:22:01:1kookko
Celkem vsazeno: 1351Celkem výhra: 1385.68Úspěšnost: 102.6%
eurotiper - 52. kolo - shrnutí
ZápasTipKursVkladVýsledek
Nancy - Le MansEmmen - VeendamParma - Neapol1111.851.801.607/106/107/101:13:21:2kookko
Celkem vsazeno: 1071Celkem výhra: 1093.28Úspěšnost: 102.1%

53. kolo

volnasek
Hull - Crystal PalaceTip: 1Kurs: 2.10Vklad: 9/10 Další kolo 2. anglické ligy přinese o víkendu zajímavý souboj jednoho z aspirantů na postup mezi elitu - týmu Hull s mužstvem Crystal Palace. Domácí mají reálnou šanci postoupit přímo a tak chtějí-li v příštím ročníku hrát Premier League, musí sbírat body. Na vlastní půdě patří k nejlepším celkům a tuto bilanci potvrdí i proti hostům, kteří můžou postoupit sice také, ale nejspíš už jen z baráže. Věřím tedy domácím, že motivace být v elitě je požene k vítězství a zisku 3 bodů.
Tottenham - BoltonTip: 1Kurs: 1.80Vklad: 9/10 Tento duel Premier League je pro mě zajímavý zejména z pohledu hostů z Boltonu, kteří to se záchranou myslí asi vážně. Po sérii šesti neúspěšných zápasech, v nichž získali pouze jediný bod přišli dvě výhry - doma 1:0 s celkem West Ham a poté dokonce 1:0 i na půdě Middlesbrough. Na zlepšení formy a šancí na záchranu budou chtít navázat jistě i v Tottenhamu, ale podle mě vyjdou tentokrát naprázdno. Domácí totiž čekají již čtyři kola na výhru a dá se očekávat, že právě proti zachraňujícímu se Boltonu konečně uspějí a získají opět 3 body.
Burnley - CardiffTip: 0Kurs: 3.20Vklad: 8/10Dalším zajímavým duelem 2. anglické ligy bude jistě i zápas mezi celky Burnley a Cardiff. Obě mužstva mají ještě šanci probojovat se do baráže a každý bod je pro ně důležitý. Lépe jsou na tom zatím v tabulce domácí, kteří budou chtít jistě zvítězit a připsat si plný bodový zisk. Hosté z Cardiffu však po dvou prohrách v řadě budou chtít získat také nějaký ten bodík a tak předpokládám, že na horké půdě svého hostitele se jim to podaří a odvezou si bod za remízu..
eurotiper
Fiorentina - SampdoriaTip: 1Kurs: 1.85Vklad: 7/10 V posledních čtyřech kolech italské Serie A bude zajímavé sledovat boj o čtvrté místo zabezpečující účast v předkole Ligy mistrů. Momentálně čtvrtá Fiorentina má náskok před pátým AC Milán 4 body. Stejný počet bodů jako Milán má i šestá Sampdoria Janov. Duel mezi Fiorentinou a Samdorií může velmi promluvit do boje o Ligu mistrů. Fiorentina hraje doma ve výborné formě, naposledy prohrála 3. února s AC a od té chvíle má sérii šesti výher v řadě. I když bude Sampdoria těžký soupeř, domácím by se mělo podařit navázat na loňské vítězství 5:1 a prodloužit tak vítěznou sérii, čímž by se výrazně přiblížili k vysněné Lize mistrů.
Reggina - ParmaTip: 1Kurs: 1.75Vklad: 7/10 Zápas mezi Regiinou a Parmou bude z opačného konce tabulky. Jde o přímý souboj o záchranu, v kterém by mělo rozhodnout domácí prostředí. I přesto, že je Reggina poslední již doma 5 zápasů nenašla přemožitele a dokázala zdolat mužstva jako Juventus či Sampdoria. Parma venku ještě nezvítězila a důležité body by tak měl získat domácí tým.
Norimberk - BielefeldTip: 1Kurs: 1.75Vklad: 7/10 V německé Bundeslize je boj o záchranu velmi zajímavý a vyrovnaný, neboť posledních 5 týmů děli pouze čtyři body. Norimberk se po nevydařeném vstupu do jarní části propadnul až na úplné dno tabulky, ale v posledních kolech již zaznamenal dvě jasná vítězství. Proti Bielefeldu, který venku uhrál pouze 7 bodů, by měl získat další vítězství. I přes špatnou formu si totiž Norimberk dokázal na jaře udržet domácí neporazitelnost.

Reklama