Hlavní obsah

Uchová si Hradec naději na postup?

Hradečtí Votroci sice v týdnu uhráli remízu na hřišti lídra Bohemians, ale tento výsledek jim žádnou radost nepřinesl, ba naopak. Příbram totiž nezaváhala a před tímto kolem měla na Východočechy náskok čtyř bodů. Včera však nedokázala uhrát ani bod ve Vítkovicích a vyhraje-li dnes Hradec s Čáslaví, pak se vše znovu zdramatizuje.

Foto: reprofoto

Fotbal (ilustrační foto)

Článek

„Ještě není konec,“ uvedl po středeční remíze s Bohemkou hradecký kouč Pavel Malura a jakoby předpověděl víkendové zaváhání Příbrami. Navíc v posledním kole čeká Středočechy duel na hřišti Slovácka a z této půdy se body tak často nevozí. Ani příští týden nemají Příbramští lehkého soupeře, jelikož Ústí nad Labem vehementně bojuje o udržení. Hradci se tak naskýtá šance, i když druhá liga je velmi vyrovnaná a žádný ze soupeřů není jednoduchý.

To se rozhodně dá říci o Čáslavi, která není stále rozhodně zachráněna a dnes nenechá Pod lízátky nic zadarmo. „Přijedou sem uspět, určitě budou chtít minimálně bod vzhledem k tomu, že to je zachraňující se mužstvo. Je to tým plný mladých, technických a rychlých hráčů. To je jejich zbraň,“ představil soupeře trenér Votroků, kterému se po karetním trestu vrací do sestavy důležitý Pavel Černý, fit by mohl být navíc stoper Radim Wozniak.

Čáslav v poslední době neprožívá zdaleka nejúspěšnější, díky čemuž se dostala do boje o záchranu a její pozice nevypadá moc dobře. Na předposlední Duklu Praha má totiž tři kola před koncem soutěže náskok pouhých dvou bodů, což není nic moc. Soupeři v podobě Hradce Králové, HFK Olomouc a konkurenčního Ústí nad Labem také nevěstí nic dobrého, ale Čáslavští jistě mají na to poprat se o udržení.

Dnešní souboj se podle bookmakerů odehraje v režii domácích, na které experti společnosti bwin vypsali kurs 1.50. Myslíte si, že Čáslav dnes překvapí a odveze si bod za remízu? Potom si vsaďte právě na ni - kurs je 3.60. Vítězství hostů ocenili bookmakeři stejné společnosti pěkným kursem 6.00 rovných.

Reklama