Hlavní obsah

Francie vidí Euro pozitivně

S velkými ambicemi odcestuje na Mistrovství Evropy reprezentace Francie, i když se v základní skupině utká kromě černého koně turnaje - Rumunska - také s Nizozemskem a úřadujícími mistry světa z Itálie. Ladit formu dnes bude reprezentace ze země galského kohouta s Ekvádorem.

Článek

„Na posledním mistrovství světa jsme došli až do finále, takže cokoliv horšího než finále evropského šampionátu bude neúspěchem, i když Euro je obtížnější než mistrovství světa. S tímto týmem jsem spokojen. Jsme rádi pohromadě a později na hřišti budeme bojovat jeden za druhého. Cítím, že tento francouzský tým je podobně silný jako ten na MS před dvěma roky. Ne jako ten v prvních zápasech, to jsme ještě nehráli příliš dobře, ale jako ten, který začal nastupovat od čtvrtfinále,“ konstatoval kapitán Arsenalu William Gallas, na kterém stojí i defenzíva reprezentace.

Jako jeden z mála účastníků šampionátu si Francouzi vybrali pro poslední přátelské duely jihoamerické celky. Poslední prověrka čeká svěřence kouče Raymonda Domenecha v neděli s Paraguayem a dnes změří síly s Ekvádorem.

Ekvádor byl rozhodně příjemným překvapením předloňského šampionátu v Německu, když dokázal postoupit do osmifinále, v němž podlehl nejtěsnějším možným rozdílem reprezentaci Anglie. Přesto zůstává až 55. týmem žebříčku FIFA a v zápase s Francií je tak jasným outsiderem.

Na Francii dnes bookmakeři společnosti bwin vypsali kurs 1.25. Věříte, že hráči Ekvádoru uhrají alespoň remízu, pak si vsaďte na jejich neprohru u bwin - kurs je 3.33. A pokud se stále nemůžete rozhodnout, nevadí. Počkejte si do 21:00 a potom začněte sázet live.

Reklama