Hlavní obsah

Další tipér bere milion!

PRAHA

Podruhé se letos otřásla v základech pražská pobočka Tipsportu Na Knížecí. Na začátku roku si tipér v proslulé sázkařské baště s non stop provozem splnil předsevzetí zbohatnout a získal více než tři a půl milionu korun. Jeho následovník rovněž naládoval do akovky jedenáct příležitostí a otevřel si dveře do světa milionářů.

Foto: Martin Svoboda, CO

Miliónový tiket

Článek

Hluboký zářez vryl do tipérské pažby sázkař z hlavního města. Pražan se utkal s bookmakery Tipsportu pod bezednými koši, na tenisovém kurtu, trávníku i vyžehleném ledě. Jedenáct střetů odhadl s maximální přesností a své konto famózně obohatil o 1 001 592 korun! Necháte se inspirovat k podobné trefě?

Úlovky v Miami Nejhodnotnější kursové trofeje získal tipér na lukrativním tenisovém podniku v Miami, kde správně určil vítěze semifinálových bitev. Čtvrtý nasazený Skot Andy Murray potvrdil výtečnou formu a v třísetovém zápase udolal Martina del Potra z Argentiny, přemožitele světové jedničky Rafaela Nadala. V dalším utkání nestačil Roger Federer na Srba Novaka Djokoviče. Někdejší švýcarský suverén čeká na titul už půl roku. Za pětadvacet minut sice  vyhrál první set, pak ale začal kupit nevynucené chyby a jeho hra se totálně rozsypala. Frustraci třináctinásobného grandslamového vítěze odnesla zdemolovaná raketa, sázkař však mohl sevřít pěst v triumfálním gestu.

Sázka na senzaci Milionový tiket nezmuchlalo ani finále ženského turnaje. Sázkař si odvážně vsadil na to, že Victoria Azarenková pokoří Serenu Williamsovou. Opět se nemýlil, devatenáctiletá Běloruska světovou jedničku v Miami smetla z kurtu. Rodačka z Minsku je objevem letošního roku. Na kontě už má tituly z Brisbane a Memphisu, v sezoně prohrála pouze dvakrát: v semifinále Indian Wells s Věrou Zvonarevovou a v osmifinále Australian Open právě se Serenou Williamsovou. Nad tou přitom v Melbourne vedla 1:0 na sety, kvůli nevolnosti však tehdy musela zápas vzdát. Díky floridskému triumfu blondýnka poskočila v žebříčku na osmé místo. „Od minulého roku jsem se zlepšila snad ve všem. Hlavně si více věřím a vím, že mohu vyhrávat turnaje,“ prohlásila šťastná vítězka, kterou na začátku kariéry finančně podporoval slavný hokejový brankář Nikolaj Chabibulin.

Nástup divočáků Osud nechtěl, aby tiket skončil v koši - tedy s výjimkou basketbalového. Další přesné zásahy si totiž tipér připsal v Eurocupu a ve Final Four Euroligy žen. Spartak Moskva v předčasném finále ve Španělsku zdolal další ruský celek Jekatěrinburg. Ve druhém zápase si domácí Salamanca poradila s maďarskou Šoproní. Sázkař neuklouzl ani na ledě. Herning ve čtvrté bitvě o dánský hokejový titul zdolal Sönderjylland jasně 4:0. „Divočáci“ z Minnesoty bojující o postup do vyřazovací části NHL stejným výsledkem sfoukli calgarské „plameny“. Domácí hráči sázkaře nenapínali. Za čtrnáct minut nasázeli soupeři tři góly a ve třetí třetině uzavřela účet slovenská hvězda Marián Gáborík.

Straky nekradly Ke dvěma fotbalovým střetům Pražan správně přišpendlil dvojky. Newcastlu nepomohla v duelu s Chelsea ani strategie legendárního kanonýra Alana Shearera, který koučoval „straky“ v prvním soutěžním utkání. Modrý gigant z Londýna vyhrál 2:0 díky gólům Lamparda a Maloudy. United zůstali na sestupové pozici a hrozí jim první pád do druhé ligy od roku 1993, kdy se protlačili mezi elitu. Naplno bodoval také Lyon, který ve francouzské elitní soutěži zdolal Le Mans 3:1 i díky dvěma příspěvkům neomylného střelce Karima Benzemy.

Reklama