Hlavní obsah

Odvrátí Capitals druhý mečbol Rangers?

Šestým zápasem dnes pokračuje série úvodního kola play off NHL mezi hokejisty New York Rangers a Washingtonu.

Článek

Capitals v pátek porazili „jezdce“ 4:0 a snížili stav čtvrtfinálové série východní konference na 2:3. Druhý mečbol soupeře z Manhattanu budou odvracet v newyorské Madison Square Garden. Bookmakeři Tipsportu očekávají vyrovnanou bitvu, mírně se však přiklánějí na stranu Washingtonu (2,4 – 1,46 – 3,7 – 1,44 – 2,35). Pokud si myslíte, že Capitals nakonec sérii otočí ve svůj prospěch, vsaďte si v kursu 2,65:1. Při postupu Rangers můžete znásobit svůj vklad kursem 1,37:1.

V play off jsou zásadní výkony brankářů. Páteční střet vyšel mnohem lépe strážci washingtonské klece. Dvacetiletý mladík Semjon Varlamov si v brance Capitals připsal dvacet úspěšných zákroků a druhé čisté konto v sérii. Naopak jeho zkušený protějšek Henrik Lundqvist poprvé v play off neměl svůj den a po čtyřiceti minutách střídal.

Jak se bude brankářům dařit dnes? Kdo je dokáže překonat? Tradiční výzvou pro hokejové fajnšmekry jsou sázky na střelce. Útočník Rangers Nikolaj Antropov čeká na tipérskou přihrávku s kursem 3,3:1, český bek Michal Rozsíval bude pálit od modré čáry s kursem 5,4:1. Na gól ruské hvězdy Capitals Alexandra Ovečkina sázejte v kursu 1,75:1, jeho český spoluhráč Tomáš Fleischmann vám může vystřelit kurs 4,2:1.

Reklama