Hlavní obsah

Zásahy kursových ranařů

Když jde o kursy, chladnokrevně míří doprostřed terče. Svými zásahy si vysloužili respekt okolí. Chcete také vstoupit do bratrstva největších ranařů? Stačí sestavit jeden mimořádný tiket s kursovým zásahem, který konkurentům vyrazí dech. O.k. Tip Tipsportu přináší každý týden aktuální pořadí soutěžní kategorie Sázkař dne. Šanci trumfnout soupeře mají účastníci věrnostního programu Tipkonto do posledních hodin roku!

Foto: Martin Svoboda, CO

Miliónový tiket

Článek

Únorový zásah

Hned v úvodu letošního roku se prezentovali skvostnými kursovými trefami Tomáš Dokoupil, Roman Fojtů, Jaromír Klásek a Karel Krásný. Od posledního únorového dne vládne kategorii Sázkař dne Milan Hurt sázející v Turnově. Severočech prožil hektické okamžiky. Pospíchal do Liberce, kde během mistrovství světa v klasickém lyžování nabízel divákům pivo a klobásky. Ani v časové tísni si ovšem neodepřel svoji velkou zálibu, kursové sázení. Zastavil se v turnovské pobočce Tipsportu, aby poslal do hry gradační Maxikombi. „Obvykle se na sázení připravuji mnohem pečlivěji, tentokrát mně ale musela stačit čtvrthodina,“ řekl tipér, jehož profesí je montáž oken. Rychlý tah na branku skončil mimořádným zásahem. Tiket posloužil jako vstupenka do klubu milionářů, sázkař bral 1 024 898 korun! Získat mohl ještě více. Políčil na téměř pět a půl milionu korun, jedna chyba ho však připravila o plný zisk.

Ještě žiju, směje se lídr

Nejvyšší trefený kurs 125 913,50 na maxikombinátorovém tiketu katapultoval Milana Hurta na první místo v soutěžní kategorii Sázkař dne. Od té chvíle pravidelně sleduje pořadí. „Když si koupím O.k. Tip, hned se podívám na žebříček. Je příjemné vidět se na prvním místě. Vždycky si řeknu, že ještě žiju,“ usmívá se největší kursový ranař. Úspěch přeje i ostatním sázkařům. Pokud najde přemožitele, svět se nezboří. „Přitom ale věřím, že se naplní rčení přej a bude ti přáno. Kdo by nechtěl vyhrát?“ podotkl Milan Hurt.

Těsně pod rekordem

Úspěšný tipér zůstal se svým počinem těsně pod rekordním kursem 126 723,17, kterým se v roce 2007 blýskl Pavol Molitor sázející v šumavském Frymburku. Tipér pocházející ze Slovenska tehdy přepsal historii. Na vyšší kurs na jednom tiketu ještě žádný klient Tipsportu nedosáhl. Milan Hurt trumfl loňského vítěze Stanislava Brejlu, kterému stačil k vítězství kurs 86 020. Dokážete zdolat nastavenou laťku? „Jsem zvědavý, zda se to někomu podaří. Vůbec bych se nezlobil, kdybych ještě letos překonal sám sebe. Každopádně se o to pokouším,“ poznamenal aktuální lídr.

Reklama